Extra concert Michael Bublé op vrijdag 27 april 2012 in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Wegens groot succes geeft Michael Bublé een tweede concert op vrijdag 27 april 2012 in Ahoy, Rotterdam.  De concerten maken deel uit van zijn “Crazy Love Tour”.

De kaartverkoop voor het extra concert start vandaag om 10.00 uur. Voor het concert van donderdag 26 april zijn nog enkele kaarten beschikbaar.


Michael Bublé weet in korte tijd zijn naam wereldwijd te vestigen met zijn gelijknamige debuutalbum. In Nederland breekt hij door met het album ‘It’s Time’ en zijn Grammy Award winnende ‘Call me Irresponsible’ met de hits ‘Everything’ en ‘Lost’. Dit laatste album kwam direct op de nummer één positie binnen en werd bekroond met platina. In 2009 volgt het succesalbum ‘Crazy Love’ dat wereldwijd meer dan zeven miljoen keer werd verkocht. In Nederland zijn er meer dan 100.000 stuks over de toonbank gegaan.
Sky Radio 101 FM presents
MICHAEL BUBLÉ – Crazy Love Tour
+ special guest Naturally 7
Vrijdag 27 april 2012
Ahoy – Rotterdam
Entree: vanaf €64,90 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De 36-jarige Canadese zanger raakte op jonge leeftijd al geïnspireerd door de muziek van Frank Sinatra, The Mills Brothers, Ella Fitzgerald en Nat ‘King’ Cole. Onlangs heeft Bublé zijn nieuwe album ‘Christmas’ uitgebracht. Een ‘kerst’verse plaat met 15 kerstklassiekers waaronder een duet met landgenote Shania Twain. Bublé’s laatste bezoek aan Nederland was in 2010 voor een uitverkocht Gelredome in Arnhem. Vorige week gaf Bublé een gastoptreden bij The Voice of Holland en zal hij ook vanavond te zien zijn in The Voice of Holland Real Life.

Donderdag 26 april 2012 +

Kaartverkoop voor het concert van Michael Bublé start woensdag 14 december om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek