Extra concert Pearl Jam op 27 juni 2012 in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

De kaarten voor het concert van Pearl Jam op 26 juni 2012 in Ziggo Dome Amsterdam zijn vanmorgen in de voorverkoop gegaan en waren vrijwel direct uitverkocht. Vanwege dit grote succes is er een extra show toegevoegd aan de tour van Pearl Jam. Ook op woensdag 27 juni geeft Pearl Jam een concert in de nieuwe Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor het extra concert van Pearl Jam is zojuist begonnen via http://www.livenation.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 c. p/m).

Pearl Jam trapt volgend jaar de Europese tour af in de MEN Arena van Manchester (UK) en sluit deze af in het Forum in Kopenhagen (Denemarken). Op zowel dinsdag 26 als woensdag 27 juni staat de Ziggo Dome in Amsterdam in het tourschema van Pearl Jam. Daarmee is Pearl Jam na ruim twintig jaar terug in de stad waar het allemaal begon in Nederland, maar dan enkele maten groter. De Ziggo Dome is momenteel nog in aanbouw, maar zal voor de concerten van Pearl Jam plaats gaan bieden aan ruim 15.000 bezoekers. De concertzaal wordt gebouwd als een ‘Black Box’ waar het draait om de beste akoestiek en zichtlijnen voor versterkte live muziek. Ook comfort en entertainment staan hoog in het vaandel bij de nieuwe Ziggo Dome. Punkrockband X uit Los Angeles is gedurende de tour de special guest van Pearl Jam. In 2011 vierde Pearl Jam het twintig-jarig bestaan in Alpine Valley (WI) en tourde vervolgens door Canada, Zuid Amerika, Centraal Amerika en Mexico. Ook bracht de band de film ‘Pearl Jam Twenty’ uit, samen met een bijbehorend boek en soundtrack.

PEARL JAM & special guest X

Dinsdag 26 en woensdag 27 juni 2012
Ziggo Dome, Amsterdam
Start: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het extra concert van Pearl Jam op 27 juni is zojuist begonnen, via: http://www.livenation.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 c. p/m).

De concerten van Pearl Jam worden mede mogelijk gemaakt door Radio 3FM.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek