Concert Deep Purple op 4 december 2012 in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

De fans van Deep Purple worden op hun wenken bediend. Met het recentelijke concert in GelreDome nog vers in het geheugen, kunnen we bij deze bekendmaken dat de band volgend jaar wederom ons land aan zal doen. Op dinsdag 4 december 2012 geeft Deep Purple een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop voor het concert van Deep Purple in Ziggo Dome begint aanstaande donderdag 22 december om 10.00 uur LiveNation.

We mogen gerust stellen dat Deep Purple een onbeperkte houdbaarheidsdatum heeft. Opgericht in 1968 heeft de legendarische Britse hardrockband inmiddels ruim 130 miljoen platen verkocht en vele tijdloze klassiekers op zijn naam staan. De grootste hit ‘Child in Time’ staat ook dit jaar weer in de Top 3 van de legendarische Top 2000 en is zodoende op 31 december weer in vele Nederlandse huiskamers te horen. Maar ook nummers als ‘Smoke on the Water, ‘Hush’ en ‘Strange Kind of Woman’ staan in de kast van elke rockliefhebber. Dat Deep Purple in hun meer dan 40 jarige bestaan nogal wat wisselingen in de bandbezetting heeft gekend, neemt elke fan graag voor lief. De ijzersterke vintage rock van Deep Purple blijft overeind en zal ook in de Amsterdamse Ziggo Dome weer indruk maken, op dinsdag 4 december 2012.
DEEP PURPLE IN CONCERT & Support Act
Dinsdag 4 december 2012
Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert van Deep Purple start aanstaande donderdag 22 december om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/event/274817/deep-purple-tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek