Nightmare “Re-enter the Time Machine” op 5 mei in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Bron: http://www.nightmare.nl/2012/#nl/news/nightmare-5-mei-2012-sportpaleis-ahoy-re-enter-the-time-machine.html

NIGHTMARE 5 MEI 2012 SPORTPALEIS AHOY “RE-ENTER THE TIME MACHINE”

Ondanks de zeer succesvol verlopen “Global Hardcore Gathering” van afgelopen 3 december met als kwalificatie “zeer goed”, wordt de roep bij de fans om een editie in het volledig verbouwde “AHOY Sportpaleis” steeds groter. Voor velen was de legendarische party “Enter the Time Machine” één van de hoogtepunten in de Nightmare History. Vandaag héél goed nieuws! Op 5 mei 2012 organiseren Midtown en UDC een niet te missen aflevering in de Nightmare reeks…. “Re-Enter the Time machine” in het sportpaleis Ahoy te Rotterdam!!

Kaartjes zijn per direct te koop.

De organisatie heeft besloten geen party’s meer te geven in de hal waar de laatste Nightmare’s gehouden werden vanwege het telkens terug kerende probleem met het geluid en de weinig sfeervolle entourage. Met de directie van Ahoy is afgesproken dat er één maal per jaar een Nightmare in het sportpaleis gegeven mag worden. Vanwege de overvolle agenda van deze Rotterdamse toplocatie was het bijna niet mogelijk een Hardcore Event in het sportpaleis te organiseren. In 2012 is er geen december editie,  5 mei is dus de enige Nightmare in 2012! Let op, deze editie wordt er één om nooit meer te vergeten!

• No Sound Limit, dus oordoppen mee, Rotterdam krijgt en voelt die Bass…

• Super licht- en lasershow

• Vet entertainment

• Luxe Vip deck

Een Nightmare nieuwe stijl met de entourage die dit legendarische hardcore feest verdient.

Voor de snelle beslissers en de trouwe aanhang is er een speciale Early Bird actie, 1000 kaarten worden voor een bodemprijs van € 25,00 via Paylogic vanaf woensdag ter verkoop aangeboden. Normale kaarten worden € 39,50 en VIP kaarten € 75,00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek