Extra show UB40 op 7 februari in 013, Tilburg

Ticketmaster

Wegens groot succes geeft de legendarische reggae-formatie UB40 op dinsdag 7 februari een extra concert in 013, Tilburg. Het concert op donderdag 26 januari is inmiddels uitverkocht. Niet gek natuurlijk, aangezien het Britse gezelschap al sinds het einde van de jaren zeventig met hits strooit. De één nog groter dan de ander. Een opsomming van alle titels zou al genoeg tekst opleveren om bijvoorbeeld deze gehele nieuwsbrief te vullen. Vooruit, we noemen ‘Red, Red Wine’, ‘I Got You Babe’, ‘Breakfast In Bed’ en ‘Sing Your Own Song’. Bijna allemaal nummer 1-hits in Nederland. Het vertrek van leadzanger Ali Campbell in 2008 heeft de band niet zwakker gemaakt. Integendeel, al vrij vlot is diens broer Duncan Campbell als vervanger ingelijft. In deze nieuwe samenstelling toert de groep uit Birmingham dan ook nog steeds met groot succes de wereld rond. Normaal staat een band van dit kaliber op een festival of in een eno rme sporthal, vanavond wordt de fan wederom getrakteerd op een wereldband in een intieme setting!

De voorverkoop is reeds gestart. Kaarten kosten € 45,00 (excl. servicekosten). Klik hier om kaarten te bestellen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek