Concert van de Amerikaanse singer –songwriter James Taylor op woensdag 16 mei in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Op woensdag 16 mei geeft de Amerikaanse singer –songwriter James Taylor samen met zijn volledige band een concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam.
De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

James Taylor bracht zijn gelijknamige debuutalbum uit in 1968 en vanaf dat moment heeft hij de schijnwerpers nooit verlaten. Zijn grootste hit scoorde hij in 1971 met het door Carole King geschreven´You’ve got a friend’. Miljoenenverkopende platen zoals ‘Sweet Baby James’ en ‘October Road’ en maar liefst vijf Grammy Awards zorgden voor hoge pieken in zijn carrière. Maar door zijn drugsverslaving en scheidingen weet hij ook wat diepe dalen zijn. Genoeg inspiratie dus voor een niet aflatende stroom platen.

Ruim vier decennia later heeft de legendarische folk-rock zanger met zijn sonore stem nog miljoenen trouwe fans. Vorig jaar ontving Taylor de hoogste onderscheiding die een artiest in de Verenigde Staten kan ontvangen, de National Medal of the Arts, uit handen van President Barack Obama. Taylor’s laatste optreden in Nederland tijdens het North Sea Jazz Festival in 2009 werd omschreven als één van de hoogtepunten van het festival.
An intimate evening with the quintessential James Taylor and his band

Woensdag 16 mei 2012
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: €53,90, € 58,30, € 61,60.- (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van James Taylor start vrijdag 20 januari om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek