Extra kaarten beschikbaar voor concert Pearl Jam, Ziggodome

Ticketmaster

Extra kaartverkoop meteen van start via LiveNation!

Vanwege productionele redenen zijn er zojuist voor beide concerten van Pearl Jam extra kaarten vrijgekomen. Deze extra kaarten, voor zowel staan- als zitplaatsen, zijn vanaf dit moment te koop via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm). Pearl Jam treedt op zowel 26 als 27 juni op in de nieuwe Ziggo Dome in Amsterdam.
Pearl Jam trapt in juni de Europese tour af in de MEN Arena van Manchester (UK) en sluit deze af in het Forum in Kopenhagen (Denemarken). Op zowel dinsdag 26 als woensdag 27 juni staat de Ziggo Dome in Amsterdam in het tourschema van Pearl Jam. Daarmee is Pearl Jam na ruim twintig jaar terug in de stad waar het allemaal begon in Nederland, maar dan enkele maten groter. De Ziggo Dome is momenteel nog in aanbouw, maar zal voor de concerten van Pearl Jam plaats gaan bieden aan ongeveer 16.500 bezoekers. De concertzaal wordt gebouwd als een ‘Black Box’ waar het draait om de beste akoestiek en zichtlijnen voor versterkte live muziek. Ook comfort en entertainment staan hoog in het vaandel bij de nieuwe Ziggo Dome. Punkrockband X uit Los Angeles is gedurende de tour de special guest van Pearl Jam. In 2011 vierde Pearl Jam het twintig-jarig bestaan in Alpine Valley (WI) en tourde vervolgens door Canada, Zuid Amerika, Centraal Amerika en Mexico. Ook bracht de band de film ‘Pearl Jam Twenty’ uit, samen met een bijbehorend boek en soundtrack.
PEARL JAM & special guest X
Dinsdag 26 en woensdag 27 juni 2012
Ziggo Dome, Amsterdam
Start: 20.00 uur
De kaartverkoop voor de extra kaarten van Pearl Jam is zojuist begonnen via http://www.livenation.nl/. Let op: maximaal vier kaarten per persoon.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek