Extra show van Musical Classics op 31 maart in de Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Ahoy Rotterdam is het decor van Musical Classics. Een feestelijk gala, waarbij de muziek van de musical centraal staat.
The new Symphonics Orchestra (55 kopig orkest) speelt, onder bezielende leiding van Maurice Luttikhuis, de allergrootste musical hits uit de historie van de musical. Vanaf “Showboat” in de roaringtwenties tot nu, heeft Broadway en later ook west-end een eindeloze hoeveelheid repertoire geproduceerd. Tijdens Musical Classics spelen we de meeste van deze evergreens. De presentatie van de avond is in handen van Frits Sissing. Musical Classics wordt gegarandeerd een ouderwets gezellige musicalavond.

Daarom vindt er een extra show plaats op zaterdag 31 maart.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek