Concert van De Dijk op 7 juli in de HMH, Amsterdam! Kaartverkoop vanaf zaterdag

Ticketmaster

Elke dag valt iets te vieren. Dat is de openingszin van Scherp de Zeis, de titelsong van het succesvolle nieuwe album van De Dijk.

Vierde de band in juli 2011 haar dertigjarig bestaan nog groots met het publiek in de Heineken Music Hall, een jaar later hebben de mannen geen speciale reden nodig om wederom naar de stijlvolle popzaal te komen. Of het moet zijn om het bewogen jubileumjaar op gepaste wijze af te ronden. Of om te genieten van de ongeëvenaarde akoestiek in de Heineken Music Hall. Of omdat er gevierd moet worden dat er een prachtige cd is uitgebracht, en dat er een schitterende documentaire over De Dijk is gemaakt. Of om een feestelijk voorschot te nemen op het tijdelijke afscheid van het publiek, aangezien de band vanaf januari 2013 een jaar lang niet live zal spelen.

Elke dag valt iets te vieren. En dat zullen we doen ook.
Op zaterdag 7 juli 2012, in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

DE DIJK
Zaterdag 7 juli 2012
Deuren open: 19:00

Voorverkoop start zaterdag 21 januari a.s. om 10h00 via de voorverkoopadressen van Ticket Service Nederland, www.ticketservice.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek