Evers reikt uit! op 17 februari 2012 in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Evers Reikt Uit! – Awards met een knipoog

In aanloop naar het 12½ jarig jubileum van Nederlands populairste ochtendshow ‘Evers Staat Op’ op Radio 538, is het tijd voor iets leuks! DJ Edwin Evers, sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn én nieuwslezer Henk Blok gaan het ’theater’ in.

Op vrijdag 17 februari is de Heineken Music Hall in Amsterdam hét toneel voor een hilarische ‘altijd prijs’ awardshow, waarbij alle vrienden van de radioshow aan de beurt komen. Werkelijk elke bekende artiest gaat naar huis met een welverdiende award, zoals bijvoorbeeld de zachte ‘g’ award, de gouden poliep award en de gouden stofkap award. Fans van het radioprogramma kunnen via de site stemmen op hun favoriet. Bovendien kunnen zij live getuige zijn van de uitreiking. Ook zijn er heel veel optredens van bekende artiesten!

Meer info

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek