Monster Jam (monstertrucks) op 29 en 30 september in Gelredome, Arnhem

Ticketmaster

Voor het achtste achtereenvolgende jaar is het in september weer tijd voor MONSTER JAM! De allergrootste monster trucks ter wereld komen naar Arnhem voor een aantal spectaculaire shows in het GelreDome. De kaartverkoop voor Monster Jam begint op vrijdag 27 januari om 10.00 uur via LiveNation.

 En: Tot 1 april 2012 kan er geprofiteerd worden van € 5 korting per ticket!
De meest populaire extreme sports show komt ook dit jaar weer naar Arnhem. Op 29 en 30 september zullen de allergrootste monster trucks ter wereld zich weer compleet total loss rijden op een krankzinnig parcours van schansen en autowrakken en het GelreDome op zijn grondvesten laten trillen.
Niet alleen de monster trucks halen het onderste uit de kan, ook de freestyle motorcrossers (FMX) van FMX4Ever zijn er weer bij en halen met hun gewaagde sprongen de meest halsbrekende toeren uit tussen het race- en het freestyle onderdeel van de monster trucks.

De Pit Party voorafgaand aan de shows is dé plek om de enorme monster trucks van dichtbij te bekijken en hun bestuurders te ontmoeten.
De Pit Party duurt op beide dagen van 9.30 tot 13.00 uur. Pit Party passen zijn dit jaar slechts € 5 en te koop in combinatie met een kaart voor de shows van 14.00 uur.

Met miljoenen enthousiaste bezoekers per jaar wereldwijd is Monster Jam een enorm succes. Ook in Nederland is Monster Jam met minimaal 40.000 bezoekers per jaar zeer populair. De Amerikaanse drivers en crew zien het Nederlandse publiek, met hun enthousiasme en toewijding ook als een belangrijke factor in hun internationale succes.
Monster trucks zijn zo’n 3,40 bij 3,70 meter, hebben enorme banden van ca. 1,70 meter hoog en wegen zo’n 4500 kilo per truck. De motoren van bijna 2000 pk zijn gebouwd om in korte tijd hoge snelheden te bereiken. Meer dan 3000 sloopauto’s worden elk jaar vermorzeld tijdens de Monster Jam shows. Gewaagde stunts zijn bij Monster Jam eerder regel dan uitzondering en het publiek is getuige van legendarische sprongen en crashes als de drivers tot het uiterste gaan om te winnen.
Monster Jam is een must voor de liefhebber van groots spektakel, zware pk’s en brullende motoren. 

Kijk voor meer informatie op http://www.monsterjam.nl/ of voor Monster Jam wereldwijd op http://www.monsterjamonline.com/

Op 24 maart van dit jaar worden in het Sam Boyd Stadium in Las Vegas weer de Monster Jam World Finals gehouden. Tijdens deze jaarlijkse wereldkampioenschappen nemen de 24 beste monster trucks ter wereld het tegen elkaar op voor de titel 2012 World Champion. Veel World Champions zoals Tom Meents (Max D) en Charlie Pauken (Grave Digger) zijn ook met veel plezier aanwezig bij Monster Jam in Arnhem.

MONSTER JAM 2012
GelreDome – Arnhem
Zaterdag 29 september
Pit Party: 9.30 – 13.00 uur
Middagshow: 14.00 – ca. 16.30 uur
Avondshow: 20.00 – ca. 22.30 uur

Zondag 30 september
Pit Party: 9.30 – 13.00 uur
Show: 14.00 – ca. 16.30 uur

Kaartverkoop begint aanstaande vrijdag 27 januari om 10.00 uur via http://www.livenation.nl/artist/monster-jam-tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek