Indian Summer Festival 16 juni 2012 op Recreatiegebied Geestmerambach in Broek op Langedijk

Ticketmaster

De voorverkoop start zaterdag 28 januari om 09u00

Het Indian Summer Festival is het festival voor free spirits waar bezoekers onder de rook van Amsterdam een mix van pop/rock en dance krijgen. Het festival heeft twee poprock area’s met nationale en internationale artiesten, drie dance area’s (house, techno en electro), een 80’s&90’s area en een theaterarea.

Het festival is inmiddels uitgegroeid tot een festival met een capaciteit van 30.000 bezoekers en wil de komende jaren met de nieuwe partner, de Duitse concertpromotor FKP Scorpio, uitgroeien tot een van de populairste muziekfestivals van Nederland.

De voorverkoop start zaterdag 28 januari om 09u00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek