Concert op maandag 4 juni van Axl Rose met zijn Guns N’ Roses in de Rotterdamse Ahoy

Ticketmaster

Op maandag 4 juni komt Axl Rose met zijn Guns N’ Roses voor een concert naar de Rotterdamse Ahoy.

De kaartverkoop voor het concert van Guns N’ Roses begint aanstaande vrijdag 3 februari om 10.00 uur.

‘Sweet Child O’ Mine, ‘Civil War’, ‘Welcome to the Jungle’, ‘Knockin On Heaven’s Door’, ‘November Rain’ en ‘Paradise City’, wie kent ze niet? Klassiekers uit de koker van Guns N’ Roses. In 1993 stond de Amerikaanse hardrockband tweemaal in een uitverkocht Goffertpark. 120.000 fans zongen luidkeels mee met bovenstaande hits en meer. Nog altijd is frontman Axl Rose een held voor velen en Guns N’ Roses veelvuldig te horen op de Nederlandse radio. Ruim twintig jaar geleden, in 1991, bracht Guns N’ Roses tegelijkertijd ‘Use Your Illusion I’ en ‘Use Your Illusion II’ uit. Baanbrekend. Beide albums zijn bekroond met de multi-platina status. Sinds debuutalbum ‘Appetite For Destruction’ (1987) heeft Guns N’ Roses meer dan 90 miljoen platen verkocht. Geproduceerd door Axl Rose en Caram Costanza is op 21 november 2008 de laatste uitgekomen, getiteld ‘Chinese Democracy’. Wat we op 4 juni in Ahoy kunnen verwachten van Guns N’ Roses? Sowieso de hits, en voor de rest weet je het maar nooit met Axl Rose. Zorg dus dat je erbij bent.

GUNS N’ ROSES + special guest

Maandag 4 juni 2012
Ahoy, Rotterdam
Entree: € 60,50 (incl. servicekosten)
Start: 20.00 uur

De voorverkoop voor het concert van Guns N’ Roses begint aanstaande vrijdag 3 februari om 10.00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek