Lowlands festival op 17-19 augustus. Kaartverkoop begint zaterdag

Ticketmaster

Lowlands 2012 op 4 februari in de verkoop (zie ook de Lowlands website)

De eerste acts voor 2012 zijn bekend gemaakt:

Feist
Innervisions presents: Henrik Schwarz, Dixon en Âme (live & DJ)
Ane Brun
La Pegatina
Letlive
Blaudzun
Movits!
Me First and the Gimme Gimmes
Les Ramoneurs de Menhirs

Ready to cut the cake? De kaarten voor de twintigste editie van Lowlands gaan op zaterdag 4 februari om 11:00u in de verkoop.

Een normaal festivalticket (incl. €10,- servicekosten, camping en pendelbus) kost €185,- en een combi-ticket met Walibi Holland gaat €207,- kosten (incl. €10,- servicekosten). Met een combi-ticket kun je tijdens Lowlands drie dagen naar Walibi Holland of op één zelfgekozen andere dag in 2012, uitgezonderd donderdag 16 augustus en maandag 20 augustus.

Ten opzichte van 2011 worden de kaarten dus €20,- duurder. Deze verhoging is volledig te danken aan de BTW-verhoging op cultuur van 6% naar 19%. Dankzij deze Halbe maatregel uit den Haag neemt minister De Jager alvast een extra plak van de verjaardagscake, terwijl we hem toch echt niet hebben uitgenodigd…

Ben je lid van CJP? Dan steek je zomaar €10,- korting in je zak. Voor deze actie zijn 10.000 festivaltickets beschikbaar.

Natuurlijk kun je ook in 2012 met je caravan, camper of vouwwagen naar Lowlands komen. Je hebt dan wel een extra Camper Camping Ticket nodig (€52,25 incl. €4,75 servicekosten). Let op: alleen campers, caravans en vouwwagens die voldoen aan de eisen genoemd in de Wegenverkeerswet en de Regeling Voertuigen zijn toegestaan. Autobussen en omgebouwde busjes worden niet toegelaten. Is het voertuig langer dan 8,5m? Stuur dan een mailtje naar info@lowlands.nl voor het aanvullende reglement en het inschrijfformulier.

Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.lowlands.nl, www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900-300 1250 (45 cpm)) want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop lekker links liggen want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl

Oh ja, vergeet niet om bij 17 + 18 + 19 augustus een groot uitroepteken in je agenda te zetten…

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek