Q-dance presenteert Scantraxx op 14 april 2012 in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

Het Label Scantraxx bestaat alweer 10 jaar en dat kunnen en willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op 14 april blikken Q-dance en Scantraxx samen terug in de Heineken Music Hall. Kaartverkoop start op zaterdag 4 februari om 00u00 via Q-dance.

Scantraxx stond aan de wieg van vele succesvolle artiesten, zoals Frontliner, Wildstylez, Headhunterz en D-Block & S-Te-Fan, die uiteraard op 14 april niet gaan ontbreken. Oprichter Dov Elkabas, beter bekend als The Prophet, had in 2002 een duidelijke visie: Hardstyle wereldwijd op de kaart zetten. En dat is gelukt!

The Prophet: “Wij nodigen jullie graag uit om samen deze mijlpaal te vieren. Zonder jullie toewijding was de hardstyle scene niet zo groot en sterk geweest. Het moge duidelijk zijn dat we allen één zijn; We Are One!”

Alles wordt uit de kast getrokken om de 10e verjaardag van Scantraxx groots te vieren. Nieuwsgierig geworden? Check dan de trailer. Kaartverkoop start zaterdag 4 februari om 00:00 uur, exclusief op Q-dance.nl.

Minimum leeftijd 18 jaar en ID verplicht!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek