Vrouw 5 jaar concert (Jan Smit, 3J’s) op 29 maart in Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

VROUW wordt dit jaar 5 jaar en dat vieren wij graag samen met onze lezeressen. Op 29 maart 2012 zal het feest in de Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam losbarsten, waarbij de 3J’s en Jan Smit komen optreden. Officiële kaartverkoop loopt via TelegraafTickets en begint a.s. vrijdag 3 februari.

Om 19.15 gaan de deuren open en is er alvast de mogelijkheid om op de foto te gaan voor een persoonlijke VROUW cover. Daarnaast zijn ook make-up professionals van Rimmel Londen en Sally Hansen aanwezig, bij wie make-up advies en handige tips ingewonnen kunnen worden. Het VROUW feest zal tot ongeveer 22.45 duren en Rimmel Londen zorgt ook nog eens voor een mooi afscheidscadeautje!

De toegangskaarten zijn vanaf vrijdag 3 februari in de voorverkoop te bestellen via telegraaftickets.
Wees er snel bij, want op = op

Programma:
19.15 uur Ontvangst
20.15 uur Aanvang concert Jan Smit, met de 3 J’s in het voorprogramma
22.45 uur Afsluiting (o.v.b)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek