Norah Jones op 28 mei in Koninklijk Theater Carre, Amsterdam

Ticketmaster

Op maandag 28 mei geeft Norah Jones een concert in Carré, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag 10 februari om 10.00 uur via LiveNation.

Norah Jones brak in 2003 door met haar debuutalbum “Come Away With Me” met de hit single “Don’t Know Why”.  Nog datzelfde jaar mocht Jones maar liefst 8 Grammy Awards in ontvangst nemen, onder andere voor beste song, beste zangeres en beste album. Inmiddels zijn er tientallen miljoenen platen over de toonbank gegaan.
De 32-jarige Amerikaanse zangeres en dochter van Indische sitarspeler Ravi Shankar raakte op jonge leeftijd al in de ban van muziek. Tijdens haar studie jazzpiano en tussen baantjes als serveerster door zong Jones in bandjes en haalde ze vooral veel plezier uit het muziek maken met vrienden. Haar liefde voor samenwerken zet ze later in haar carriere voort met het album “…Featuring” waarop onder anderen Ray Charles, Foo Fighters, Ryan Adams en Herbie Hancock te horen zijn.
Eind april komt Norah’s nieuwste plaat “Little Broken Hearts” uit. Samen met producer en muzikant Danger Mouse speelden ze vrijwel alle instrumenten zelf in, waarbij Jones piano, bas en gitaar voor eigen rekening nam. Volgens de zangeres mogen we een verrassend nieuw geluid verwachten. Norah’s laatste optreden in Nederland was tijdens het North Sea Jazz Festival in 2010.
NORAH JONES plus supportact
Maandag 28 mei 2012 (Pinkstermaandag)
Koninklijk Theater Carré – Amsterdam  
Entree: € 51,- , 54,- , 57,- , 60,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor het concert van Norah Jones start aanstaande vrijdag 10 februari om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm) of via http://www.carre.nl/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek