Concert Radiohead op 14 oktober in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Op zondag 14 oktober geeft Radiohead een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start a.s. vrijdag 9 maart om 10.00 uur via LiveNation.

Het is alweer vier jaar geleden dat Radiohead voor het laatst Nederland aandeed. In de zomer van 2008 gaf de band uit Oxfordshire nog een uitverkocht concert in het Westerpark in Amsterdam.

Radiohead heeft vanaf begin jaren negentig acht albums uitgebracht en wereldwijd meer dan 25 miljoen platen verkocht en een groot aantal hits gescoord zoals wereldhit Creep welke later door de band werd verguisd, Paranoid Android, Street Spirit (Fade Out), Pyramid Song, Karma Police en veel meer.

De band rond frontman Thom Yorke, Johnny Greenwood, Ed O’Brien, Colin Greenwood en Phil Selway is vaak in het nieuws door hun opvallende acties met betrekking tot het uitbrengen van muziek. In 2007 kwam dat vooral door de downloadversie van het toen verschenen album In Rainbows, waarbij de koper zelf kon bepalen wat hij wilde betalen voor het album. In 2011 verscheen The King of Limbs op een eveneens opvallende manier, eerst digitaal, toen op cd en vinyl en later als eerste ‘newspaper album’.

Radiohead staat erop dat kaarten voor hun concerten alleen worden gekocht bij officiële verkooppunten. Op verzoek van de band wordt er gecontroleerd op fraude met kaarten en ook op tussenhandel. Concertkaarten die niet bij de officiële verkooppunten (http://www.livenation.nl/event/292322/radiohead-tickets, Ticketmaster Nederland en de w.a.s.t.e fanclub) zijn gekocht, bieden mogelijk géén toegang tot het concert. Kijk voor meer informatie over deze doorverkoop van tickets zonder toestemming van de artiest op http://www.weetwaarjekoopt.nl/

RADIOHEAD
Zondag 14 oktober 2012
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 9 maart om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek