Concert Sting “Back to Bass” op 3 juli in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Na een uitverkocht ‘Back to Bass’ concert in februari van dit jaar in de Heineken Music Hall, keert Sting deze zomer terug om veel van zijn allergrootste hits te spelen in de Ziggo Dome in Amsterdam. Samen met een 5-koppige band met zijn longtime gitarist Dominic Miller, Vinnie Colauita (drums), David Sancious (keyboards), Peter Tickell (elektrische viool) en Jo Lawry (zang).
De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 16 maart om 10.00 uur via
LiveNation.

Componist, zanger, auteur, acteur, activist – Sting is geboren in Newcastle, Engeland voordat hij in 1977 naar London verhuisde om daar The Police te beginnen met Stewart Copeland en Andy Summers. The Police bracht vijf albums uit, won zes Grammy Awards en werd in 2003 ingewijd in de Rock and Roll Hall of Fame.
Sinds 1985 heeft Sting dertien solo albums uitgebracht. Om de 25e verjaardag van zijn solocarrière te vieren werd onlangs de cd box Sting: 25 Years uitgebracht.
De gratis iPad app Sting 25 is nu ook beschikbaar in iTunes en bevat exclusieve all-star performances van het benefiet concert voor zijn 60e verjaardag inclusief zeldzame interviews, foto’s, video’s en nog veel meer.

Sting heeft bijna 100 miljoen albums verkocht met The Police en als solo-artiest en heeft gedurende zijn carriere nog eens tien Grammy Awards gewonnen, een Golden Globe, een Emmy en drie Oscar nominaties.

STING
Dinsdag 3 juli 2012
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start vrijdag 16 maart om 10.00 uur via: www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek