Concert Slash samen met Myles Kennedy and the Conspirators op 10 juni in de Heineken Music Hall te Amsterdam

Ticketmaster

Na een afwezigheid van twee jaar komt de legendarische gitarist Slash terug naar Nederland. Op zondag 10 juni staat Slash samen met Myles Kennedy and the Conspirators op de planken van de Heineken Music Hall van Amsterdam.

De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag 16 maart om 10.00 uur.

Vanaf 18 mei aanstaande ligt de nieuwe plaat van Slash op de planken, getiteld ‘Apocalyptic Love’. De eerste single ‘You’re A Lie’ is al een tijdje te vinden op het wereldwijde web. Waar de zang op debuutalbum ‘Slash’ praktisch elk nummer verzorgd werd door een andere artiest, neemt op ‘Apocalyptic Love’ Myles Kennedy alle vocalen op zijn rekening. De frontman van Alter Bridge was op ‘Slash’ al verantwoordelijk voor de zang van het intense ‘Starlight’ en de song ‘Back From Cali’. Ook was Myles Kennedy degene die in 2010 als zanger mee op tour ging en stond hij samen met Slash voor een uitzinning publiek op Pinkpop en in een volgepakt Paradiso.

Slash, bijna onlosmakelijk verbonden met zijn hoge hoed en zonnebril, ontving in 2007 een ster op de Hollywood Walk of Fame, naast die van zijn idolen Jimmy Page en Jimi Hendrix. Als lid van Guns N’ Roses (1985 – 1996) was Slash verantwoordelijk voor de tijdloze gitaarriffs van onder andere ‘Sweet Child O’ Mine en verkocht hij meer dan 100 miljoen platen. Nadat Slash geen deel meer uit maakte van Guns N’ Roses trad hij opnieuw in de schijnwerpers als leadgitarist van Slash’s Snakepit en Velvet Revolver. Op 2 april bracht hij zijn eerste solo-album uit, welke bol staat van energie, plezier en bovenal het legendarische gitaarspel van de grootmeester. Het album stond achttien aaneengesloten weken in de album top 100. Dat belooft wat voor ‘Apocalyptic Love’. Net als op het nieuwe album worden Slash en Myles Kennedy op 10 juni in Amsterdam vergezeld door de The Conspirators.

SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 45,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Zondag 10 juni 2012

De kaartverkoop voor het concert van Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators begint aanstaande vrijdag 16 maart om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek