Concert John Fogerty op 13 juli in de Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Op vrijdag 13 juli geeft John Fogerty een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start op zaterdag 24 maart om 10.00 uur via LiveNation.

De populaire Amerikaanse singer-songwriter John Fogerty staat al sinds eind jaren vijftig op het podium en werd bekend als zanger-songwriter van de rockband Creedence Clearwater Revival. De band scoort eind jaren ’60, begin jaren ’70 een hele reeks wereldhits waaronder ‘Proud Mary’, ‘Bad Moon Rising’, ‘Who’ll Stop The Rain’ en ‘I Put A Spell On You’. Ze groeien vanwege het herkenbare gitaargeluid en de opvallende rockstem uit tot één van de grootste bands van de Woodstock-generatie. Niet alleen de States maar ook Europa werd veroverd.
Na Creedence Clearwater Revival gaat John Fogerty solo verder en brengt een aantal sterke albums uit. Zo schrijft hij onder andere ‘Rockin’ All Over The World’ een nummer waarmee Status Quo later succesvol aan de haal gaat. Na lange stilte vindt in 1997 de definitieve come back plaats met het album Blue Moon Swamp. In 2009 kwam zijn laatste album uit. Het is een vervolg van de Blue Ridge Ranger uit 1973 en heeft als titel Blue Ridge Rangers Ride Again. Het betreft wederom covers uit de country en western scene van o.a. John Denver & Ricky Nelson.
Met zijn karakteristieke geluid en pakkende songs kan men een feest van herkenning verwachten in Amsterdam. Een waardige naam om de beginperiode van Ziggo Dome sfeervol mee af te trappen.
Kijk voor meer informatie op de officiële website van John Fogerty: http://www.johnfogerty.com/

JOHN FOGERTY – ‘AN EVENING WITH’
Vrijdag 13 juli 2012 
Ziggo Dome – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur 
Kaartverkoop start op zaterdag 24 maart om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek