George Michael op vrijdag 14 september in de Ziggo Dome in Amsterdam

Ticketmaster

Op vrijdag 14 september geeft George Michael een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Na de succesvolle concerten in 2011 komt George Michael terug voor een reprise van Symphony – The Orchestral Tour in Ziggo Dome in Amsterdam. Het laatste deel van zijn vorige tour strandde in Wenen toen George Michael onverwachts met een longontsteking werd opgenomen in het ziekenhuis. Nu de zanger geheel is hersteld, wil hij niet alleen zijn tour hervatten maar heeft hij daarnaast besloten enkele shows toe te voegen, waaronder het concert in Amsterdam.

De kick off van deze hernieuwde tour vindt plaats in Wenen waar George Michael opgenomen werd. Als dank voor de goede zorgen stelde hij voor dit concert 1000 vrijkaarten ter beschikking aan de medische staf van het ziekenhuis. Symphony ‘The Orchestral Tour’ was een lang gekoesterde artistieke ambitie van de Britse zanger. Voor deze indrukwekkende show worden nummers uit zijn eigen repertoire maar ook favoriete nummers van andere artiesten bewerkt en opnieuw gearrangeerd voor het symfonieorkest tot een klassiek of zelfs jazzy versie. Onmiskenbaar George Michael, maar in unieke uitvoering.

De concerten vorig jaar werden met enthousiasme ontvangen door zowel pers als publiek. Behalve Nederland zal George Michael zijn show ook in andere Europese landen ten gehore brengen, met onder meer shows in Frankrijk, Groot-Brittannië en Oostenrijk.

GEORGE MICHAEL

Symphony ‘The Orchestral Tour’
Vrijdag 14 september 2012
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € € 87, € 79, € 76, € 69 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek