Nickelback & Special guests 9 september doen tijdens hun Europese toer de Heineken Music Hall te Amsterdam aan.

Ticketmaster

Na hun succes in de hitparades met het in 2011 uitgekomen album Here & Now, keert het Canadese Nickelback terug naar Amsterdam. Op 9 september doen Nickelback’s Chad Kroeger (zang), Mike Kroeger (bas), Ryan Peake (gitaar) en Daniel Adair (drums) tijdens hun Europese toer de Heineken Music Hall aan.

De voorverkoop voor het concert van Nickelback & Special guests start volgende week vrijdag 30 maart, vanaf 11.00 uur.

Tijdens hun loopbaan hebben de Canadese rockers van Nickelback vijf Grammy nominaties, drie American Music Awards en 12 Juno Awards gewonnen. Ook werden ze in 2009 door Billboard magazine uitgeroepen tot ‘Band van het decennium’. Nickelback heeft in Europa veel platina gescoord, zowel met de albums als met de singles. In totaal heeft de band wereldwijd inmiddels zo’n 45 miljoen albums verkocht. De eerste single van ‘Here & Now’, getiteld ‘When We Stand Together’ werd in Nederland door Radio 538 direct gebombardeerd tot Alarmschijf en ook de nieuwe single ‘Lullaby’ doet het goed momenteel. Nickelback staat te popelen om op pad te gaan. Zoals Chad zelf zegt, ‘We kunnen niet wachten om weer voor onze fans in Europa te spelen. Onze shows daar zijn toch vaak de meest gedenkwaardige, en dat komt allemaal door de fans.’

NICKELBACK & Special Guests – HERE AND NOW TOUR

Zondag 9 september 2012
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 49,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Nickelback begint volgende week vrijdag 30 maart om 11.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek