Concert Tom Petty & The Heartbreakers op 24 juni in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

Op zondag 24 juni geven Tom Petty & The Heartbreakers een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is de bands eerste optreden in Nederland sinds het optreden met Bob Dylan in 1987. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 30 maart om 10.00 uur via LiveNation.

Tom Petty breekt in 1976 door met zijn rockband Tom Petty & the Heartbreakers. Al vijf decennia lang verkopen ze tientallen miljoenen platen en scoren ze hits met nummers als  ‘I Need To Know’, ‘Into The Great Wide Open’, ‘Refugee’ en ‘Mary Jane’s Last Dance’. Door de pers en hun fans worden ze al jaren lang op handen gedragen om hun legendarische optredens en standvastigheid om geen compromissen te sluiten. Ze worden gezien als één van Amerika’s grootste rockbands en zijn in 2002 bijgezet in The Rock & Roll Hall of Fame.

Volgens rockicoon Tom Petty komt de band vooral live het best tot zijn recht. De bands tour door de VS in 2010 was zeer succesvol en ook voor het langverwachte studioalbum ‘Mojo’, dat in 2010 is verschenen, ontvangen ze lovende kritieken.  

Tom Petty & the Heartbreakers

+ special guest Jonathan Wilson

Zondag 24 juni 2012
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 75,-  (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Tom Petty & the Heartbreakers start aanstaande vrijdag 30 maart om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek