Limp Bizkit op 20 juni in HMH, Amsterdam en op 21 juni in Rodahal, Kerkrade

Ticketmaster

Fred Durst, frontman van Limp Bizkit, is een groot liefhebber van Amsterdam en komt daarom nog een keertje terug. Na het optreden vorig jaar, staat het Amerikaanse Limp Bizkit op woensdag 20 juni wederom in de Heineken Music Hall. Een dag later is de Rodahal in Kerkrade het toneel voor Limp Bizkit. De voorverkoop voor de concerten van Limp Bizkit start aanstaande vrijdag 30 maart, vanaf 11.00 uur.

Het is Fred Durst gelukt om met het bombastische Limp Bizkit meer eenheid in plaats van rivaliteit tussen rock en hip hop te scheppen. De eerste single, ‘Nookie’, van het doorbraakalbum ‘Significant Other’ uit 1999 werd een grote radiohit, die doordrong tot zowel fans van rap- als rockmuziek. Een jaar later lag ‘Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water’ op de planken, een plaat waarvan in de eerste week al een miljoen exemplaren over de toonbank gingen. Limp Bizkit heeft wereldwijd ruim 40 miljoen albums verkocht en meerdere MTV Europe Music Awards, een MTV Video Music Award en een American Music Award in de wacht gesleept. Successingles waren er onder andere met ‘Break Stuff’, ‘Faith’, ‘Take a Look Around’ en het eerder genoemde ‘Nookie’. Limp Bizkit bestaat sinds 2009 weer uit de oude formatie, inclusief gitarist Wes Borland, en vorig jaar is hun nieuwste plaat ‘Gold Cobra’ uitgekomen. Limp Bizkit is terug! Op 20 juni bewijzen Fred, Wes, Sam (bas), John (drums) en sampler DJ Lethal het in Amsterdam, op 21 juni in Kerkrade.

LIMP BIZKIT + Support act

Woensdag 20 juni 2012, Heineken Music Hall Amsterdam
Donderdag 21 juni 2012, Rodahal Kerkrade (i.s.m. Buro Pinkpop)
Entree: € 45,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor de concerten van Limp Bizkit begint aanstaande vrijdag 30 maart om 11.00 uur via http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl en 0900 – 300125 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek