3FM presenteert: concert Black Keys op 3 december in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Op maandag 1 december geven The Black Keys een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert begint aanstaande woensdag 4 april om 10.00 uur via LiveNation.

In februari bleek wederom dat Dan Auerbach en Patrick Carney een band van formaat hebben met The Black Keys. Het Klokgebouw in Eindhoven barstte bijna uit de voegen met de zinderende rock ’n roll van de mannen uit Akron, Ohio. Begin 2011 verkochten The Black Keys de Heineken Music Hall al uit en ook de aankondiging dat ze dit jaar op Lowlands spelen sloeg in als een bom.

In januari en februari hebben The Black Keys met hun Europese tour behalve Nederland ook hun shows in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en de UK zo goed als uitverkocht.

Sinds hun oprichting in 2001 brengen The Black Keys zeven albums uit met het album El Camino als meest recente wapenfeit. El Camino verscheen op 2 december vorig jaar en is geproduceerd door Danger Mouse en The Black Keys zelf. Het album werd direct benoemd tot 3FM en 3VOOR12 album van de week.

De single Lonely Boy werd direct 3FM megahit en nog steeds veelvuldig gedraaid op radio, net zoals de tweede, niet minder populaire single van El Camino: Gold On The Ceiling.

3FM presents

THE BLACK KEYS
+ special guest

Maandag 3 december 2012
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 42 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande woensdag 4 april om 10.00 uur via: www.livenation.nlwww.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek