Brabant Open Air festival 24 en 25 augustus op Strijp-S, Eindhoven

Ticketmaster

Ook dit jaar staan er weer grote namen op Brabant Open Air (BOA): de Kaiser Chiefs, Simple Minds, The Astroids Galaxy Tour, Milow, The Kyteman Orchestra, Racoon, Miss Montreal, Rowwen Hèze, Back Corner Boogie Band en de Veulpoepers 3.0. Binnenkort wordt bekend gemaakt welke nationale artiest dé publiekstrekker is van de vrijdagavond.

Brabant Open Air (BOA) vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus 2012 op Strijp-S in Eindhoven. De kaartverkoop van het festival is vandaag gestart.

Nieuw dit jaar zijn de afterparty’s op beide dagen tussen 00.00 en 04.00 uur in het Klokgebouw op Strijp-S. Met op vrijdagnacht een tribute aan de 90’er jaren met optredens van de Vengaboys, Right Said Fred, Captain Jack en Thea Austin (ex Snap). En op zaterdagnacht een tribute aan internationale grootheden als Amy Winehouse, Kings of Leon en Coldplay

Popfestival BOA trok tot nu toe 60.000 bezoekers en is daarmee één van de grootste outdoor muziekevenementen in de provincie Brabant. Dit jaar wordt het festival (voorheen Bavaria Open Air in Lieshout) voor het eerst gehouden op de hipste plek van Eindhoven: Strijp-S.
Hier worden voormalige Philips fabrieken getransformeerd tot een bolwerk van creatieve bedrijven, restaurants en uitgaansgelegenheden. Festivaldirecteur Marc Meeuwis: “Dit terrein, waarop we 17.500 bezoekers kwijt kunnen, had onze voorkeur. Het gebied is erg in opkomst, is goed te bereiken met het openbaar vervoer en heeft de uitstraling die bij de toekomst van het festival past. De gemeente Eindhoven ontvangt ons met open armen. Ze zeiden: “We hadden de ene Meeuwis al in Eindhoven (met de stadionconcerten Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis in het PSV Stadion) en nu hebben we de andere broer ook.”

Kijk voor meer informatie op www.brabantopenair.nl.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek