Concert Jason Mraz op donderdag 22 november in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Op donderdag 22 november geeft Jason Mraz een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn “TOUR IS A FOUR LETTER WORD” wereldtournee dat zojuist is aangekondigd.

De kaartverkoop start op vrijdag 13 april om 10.00 uur.

Jason Mraz, die onder contract staat bij Atlantic, trapt zijn “TOUR IS A FOUR LETTER WORD” tour af in Europa met een optreden in de O2 Arena in London. Hiermee viert hij de release van het lang verwachte nieuwe album ‘LOVE IS A FOUR LETTER WORD’, dat in Nederland verschijnt op 13 april.

De wereldtournee zal in juni beginnen met een reeks optredens in Azië. Hierbij worden onder meer de volgende landen aangedaan: Zuid-Korea, Thailand, Maleisië, Indonesië, Hong Kong, Taiwan en Singapore, waar Mraz voor het eerst in zijn carrière zal optreden. Daarna begint Mraz met zijn grootste Noord-Amerikaanse tour ooit, te beginnen in New Orleans, in het Lakefront Arena op 10 augustus. Andere hoogtepunten zullen zijn: het wereldberoemde Red Rocks Amphitheater in Denver op 24 september en de Hollywood Bowl in Los Angeles op 5 oktober. De wereldreis wordt afgerond in Europa, waar de eerste single ‘I Won’t Give Up’ het zeer goed doet in de hitlijsten.

Het album ‘LOVE IS A FOUR LETTER WORD’, is geproduceerd door Grammy Award winnaar Joe Chiccarelli (The White Stripes, Christina Perri, My Morning Jacket). Het is Mraz’ mooiste, complete verzameling songs tot nu toe. Met prachtig gelaagde arrangementen en heldere vocale landschappen bevestigt dit vierde studioalbum dat de singer/songwriter uit San Diego één van de meest levendige en inventieve musici is van dit moment.

3FM Presents
JASON MRAZ  – “TOUR IS A FOUR LETTER WORD” TOUR 2012
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 39,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Donderdag 22 november 2012

De voorverkoop voor het concert van Jason Mraz start vrijdag 13 april om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek