Concert Racoon op 28 december in de Oosterpoort, Groningen

Ticketmaster

Racoon is een van de succesvollere Nederlandse bands. Sinds het debuutalbum ‘Till Monkeys Fly’ uit het jaar 2000 heeft de band zich gedurende de jaren ontwikkeld van een melodieuze rock-groep tot een band die steeds meer singer-songwriter en akoestisch materiaal uitbrengt. Meer info.

In de ruim 10 jaar dat Racoon actief is scoorde de band verschillende grote hits, zoals ‘Love You More’. Dit nummer was zelfs de meest gedraaide single op 3FM in 2005 en werd daarom bekroond met de ‘Schaal van Richter’. In de jaren die volgden speelde Racoon o.a. op Pinkpop, Parkpop en tijdens ‘De vrienden van Amstel LIVE’ concerten. Dit jaar nog was er twee keer Racoon XL, exclusieve concerten met een groep blazers en strijkers.

In het het voorjaar van 2011 kwam Racoon’s nieuwe album ‘Liverpool Rain’ uit, waarvoor zij een Edison muziekprijs ontvingen. De eerste single van dit album, ‘No Mercy’, was één van de grootste zomerhits van afgelopen jaar. In het najaar van 2012 gaat Racoon de theaters in voor een intieme theatertour en aan het einde van het jaar komen ze naar De Oosterpoort.


Racoon
vrijdag 28 december, 20:30 uur
De Oosterpoort, Grote Zaal
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek