Extra concert Symphonica in Rosso op 13 oktober 2012 in Gelredome, Arnhem

Ticketmaster

Wegens groot succes is er een vierde (én laatste) concert aan de Symphonica in Rosso reeks toegevoegd. Doe Maar staat nu ook op zaterdag 13 oktober 2012 in het GelreDome Arnhem. Zorg dat je het niet mist en koop nu je kaarten! Voor de overige concerten zijn al ruim 90.000 kaarten verkocht. Kaarten via Ticketmaster

GASTARTIESTEN
Tevens zijn de eerste gastartiesten bekendgemaakt! Ook Frank Boeijen, Het Goede Doel, Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF De Kunst) zullen optreden tijdens de concerten in oktober. Tijdens Symphonica treden deze jaren 80 iconen voor het eerst op met Doe Maar en het 40-koppige symfonische orkest van Guido’s Orchestra.

SYMPHONICA IN ROSSO
Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland. De afgelopen zes edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 850.000 bezoekers verdeeld over 27 uitverkochte GelreDome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en het in het rood geklede publiek zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend spektakel is.

SYMPHONICA IN ROSSO 2012
DOE MAAR

Met gasten: Frank Boeijen, Het Goede Doel, Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF De Kunst)

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek