‘Hoe ouder, hoe Gekker’ 30 jaar! jubileumconcert Danny de Munk op 17 november in de Heineken Music Hall (HMH) Amsterdam

Ticketmaster

‘Hoe ouder, hoe Gekker’ 30 jaar! jubileumconcert Danny de Munk
Danny de Munk viert 30-jarig jubileum in HMH

Hoewel hij pas 42 jaar is, viert Danny de Munk dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Een unicum waar natuurlijk niet zomaar aan voorbij gegaan mag worden. Op de dag dat ooit zijn eerste speelfilm Ciske de Rat haar koninklijke première beleefde, kondigde hij zijn jubileumconcert aan dat op 17 november in de Heineken Music Hall plaatsvindt.

Klik op onderstaande banner op kaartjes te kopen bij TicketPoint

Golden tickets
Als VIP-gast naar het jubileumconcert van Danny de Munk? Een golden ticket geeft toegang tot het speciale VIP-vak direct aan het podium, maar dat is nog niet alles. U kunt namelijk ook de hele avond onbeperkt drankjes drinken aan uw eigen VIP-bar, krijgt een gesigneerde CD en als klap op de vuurpijl krijgt na afloop van het concert een Meet & Greet met Danny waarbij ook een bitterballetje rondgebracht wordt. LET OP: Golden tickets zijn slechts beschikbaar in een zeer beperkt aantal en op = op.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek