Comedian Gabriel Iglesias op 7 november in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam

Ticketmaster

Gabriel Iglesias lijkt de smaak te pakken te hebben om live op het Nederlandse podium te staan. Vorig jaar was de succesvolle Amerikaanse stand-up comedian voor het eerst in zijn carrière in Nederland te zien. Het was niet alleen vechten voor een plaats in de Melkweg, ook was het publiek laaiend enthousiast over zijn bijna twee 2 uur (!) durende voorstelling. Voor de Nederlandse stand-up comedy liefhebber is er goed nieuws: ‘Fluffy’ komt terug naar ons land. Op 7 november staat hij op de planken in het Koninklijk Theater Carré Amsterdam.

De kaartverkoop start op donderdag 3 mei om 10.00 uur.

Move

Gabriel Iglesias is in Nederland met name bekend van televisieshows op Comedy Central, via internet en zijn dvd’s. In 2011 mocht het publiek hem voor het eerst live meemaken.

De zaal schreeuwde dolenthousiast mee met de grappen waarvan ze de clou al kende, zoals ‘The Giftbasket’ en ontvingen zijn nieuwe verhalen met veel gejuich. Opmerkelijk hierbij is de inhoudelijke ‘move’ die de comedian heeft gemaakt: minder makkelijke grappen over zijn gewicht en veel meer verhalen over zijn familie en hoe hij daar af en toe mee worstelt. Ook over zijn stiefzoon, waarmee hij meer dan eens in de problemen raakt.

Groots in Carré

Het eerste live optreden van Gabriel Iglesias in Nederland was stijf uitverkocht. Niet voor niets heeft de organisatie nu voor een grotere opzet gekozen, waardoor er veel meer fans kunnen meegenieten van zijn ongelooflijk komische show en zijn begenadigde performance. Zo goed als zeker is dat het merendeel van de bezoekers van zijn eerste show vorig jaar, er in Carré ook weer bij zal zijn. Want eenmaal geproefd van ‘Fluffy’s’ hilarische mix van anekdotes, parodieën, grappige stemmetjes, personages en geluidseffecten, smaakt het naar méér.

Comedy Central presents: Gabriel Iglesias – The Fluffy Shop Tour

Woensdag 7 november 2012 – Koninklijk Theater Carré | Amsterdam

Aanvang show: 20.00 uur (deuren geopend vanaf 19.00 uur)

Entree: € 35,-/ € 33,- / € 30,- (excl. servicekosten en € 1,- restauratiefonds Carré).

Kaartverkoop: Kassa van Carré, www.carre.nl en via de Carrélijn  0900 – 25 25 255 (€1,30 p/g).

‘Fluffy’ ook in Groningen en Tilburg te zien!

Behalve het bijzondere optreden van Gabriel Iglesias in het Koninklijk Theater Carré staan nog twee optredens in Nederland gepland. Op 5 november is Iglesias te zien in de Grote Zaal in De Oosterpoort in Groningen en op 6 november staat hij op het podium van de Dommelsch Zaal van het podium 013 in Tilburg.

Comedy Central presents: Gabriel Iglesias – The Fluffy Shop Tour

Maandag 5 november – De Oosterpoort | Groningen

Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 25,- (excl. serv.kst)
Kaartverkoop via: www.de-oosterpoort.nl, www.ticketservice.nl en 0900-3001250 (€ 0,45)

Comedy Central presents: Gabriel Iglesias – The Fluffy Shop Tour

Dinsdag 6 november – Poppodium 013 | Tilburg

Aanvang: 20:30 uur
Entree: € 28,50 / € 23,50 (excl. serv.kst)

Kaartverkoop via: www.ticketservice.nl / www.013.nl

Meer over Gabriel Iglesias: www.fluffyguy.com

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek