Concert Ed Sheeran op 20 november in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Op dinsdag 20 november staat Ed Sheeran in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert van Ed Sheeran start woensdag 2 mei om 10 uur.

Met zijn soulvolle stem en gitaarliedjes is de 21-jarige Ed Sheeran geen standaard singer-songwriter. Inspiratie voor zijn liedjes haalt hij uit het werk van Damien Rice maar ook uit de raps van Jay-Z. Na een ongekend succes in Engeland breekt Sheeran in 2011 door in Nederland met zijn platinahitsingle ‘The A Team’. Een nummer dat hij schreef over een vrouw die hij ontmoette tijdens een optreden voor daklozen. Ook de tweede single ‘Lego House’ doet het momenteel goed in de hitlijsten. Beide singles zijn afkomstig van het ijzersterke debuutalbum getiteld ‘+’ dat de Nederlandse top 10 bereikte.

Op het YouTube kanaal van Ed Sheeran, dat inmiddels al meer dan 100 miljoen keer bekeken is wereldwijd, is de videoclip van zijn nieuwe single ‘You Need Me, I Don’t Need You’ te zien.

Na een uitverkocht optreden in de Melkweg eerder dit jaar, komt de Britse zanger met zijn prachtige gitaarliedjes opnieuw naar Amsterdam, op 20 november in de Heineken Music Hall.

3FM Presents

Ed Sheeran + support act

Dinsdag 20 november 2012

Heineken Music Hall – Amsterdam

Entree: €33,- (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop van het concert van Ed Sheeran start aanstaande woensdag 2 mei om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek