Concert van Jennifer Lopez op 29 oktober in de Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Jennifer Lopez komt naar Nederland! Nooit eerder trad de sexy zangeres, actrice, modeontwerpster, danseres en producent, live op in Nederland. Op 29 oktober a.s. is J.Lo te zien in Ahoy Rotterdam.

De kaartverkoop van haar show start op vrijdag 25 mei om 10.00 uur.

In 1999 begon Lopez aan haar zeer succesvolle muziekcarrière. Haar eerste single ‘If You Had My Love’ was meteen een schot in de roos. Ook ‘On The 6’, ‘J.Lo’, ‘This Is Me..Then’, ‘Waiting For Tonight’ en ‘Jenny From The Block’ kaapten mondiaal de radiozenders, MP3-spelers en dansvloeren. Haar ‘On The Floor’ werd de meest bekeken videoclip van een vrouwelijke artiest op YouTube ooit. La Lopez schitterde ook in succesvolle films als The Wedding Planner en Monster-in-Law en bracht haar eigen kleding- en parfumlijn (‘Glow’) op de markt. Zij zette hiermee de trend voor onder meer Celine Dion, Beyoncé en Britney Spears.

No. 1 celebrity

Vorig jaar bracht J.Lo de cd ‘Love?’ uit met vloervullers als ‘On The Floor’ (met Pitbull), ‘I’m Into You’ (met Lil Wayne) en ‘Papi’. Mede dankzij het overweldigende succes van deze comeback-plaat heeft het magazine Forbes Jennifer Lopez vorige week uitgeroepen tot de meest invloedrijke entertainer ter wereld.
Begin april 2012 verscheen de nieuwe single ‘Dance Again’. Een aanstekelijke popsong met opzwepende dansritmes, een coole mix van de sensuele zang van J.Lo en overdonderende rap van Pitbull. Of ‘Dance Again’ een voorbode is van een compilatie-cd of een nieuwe plaat staat nog niet vast. Wat we wél weten, is dat de mooie en sexy superster op 29 oktober live op het podium schittert in Ahoy Rotterdam!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek