Afrojack opent ADE met “Jacked” op 17 oktober in Paradiso, Amsterdam

Ticketmaster

Afrojack geeft op woensdag 17 oktober het startschot voor zijn Amsterdam Dance Event 2012 met ‘Jacked’ in Paradiso. Afrojack’s eigen evenement ‘Jacked’ vond al plaats in onder andere Las Vegas, Miami, Londen en op Ibiza. Nu brengt Afrojack ‘Jacked’ voor het eerst naar het legendarische muziekpodium Paradiso.

De kaartverkoop start vrijdag 24 augustus om 10:00 uur.

‘Jacked’ groeide, sinds de introductie in juli vorig jaar uit tot een dance-evenement van wereldklasse. Er waren, in de VS en in Europa, twee spraakmakende ‘Jacked’ tours, er waren het afgelopen jaar tientallen ‘Jacked’ avonden in de beste clubs van de wereld, er is een gelijknamige radioshow op Radio 538, op het grootste radio station van Frankrijk, NRJ, én op het Amerikaanse Sirius XM.

Grammy winnaar Afrojack nodigde bij eerdere edities van ‘Jacked’ gasten als David Guetta, Steve Aoki en Laidback Luke uit en gaf daarnaast de artiesten van zijn label Wall recordings een hoofdrol. Ook voor deze editie presenteert Afrojack een ‘Jacked’-waardige line-up met o.a.: Quintino, Shermanology, Bobby Burns, Apster en Zawdi MC.

Met een spectaculaire show in Paradiso begint Afrojack het ADE met een stevig startschot wat de volgende vier dagen van het evenement nog zal doordreunen.

Afrojack presents Jacked

Line-up: Afrojack, Quintino, Shermanology, Bobby Burns, Apster, Zawdi MC en meer

Woensdag 17 oktober 2012
Paradiso, Amsterdam
Entree: €25,- (incl. daglidmaatschap, excl. servicekosten) 

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 24 augustus om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek