Concert P!nk op 19 april 2013 in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

P!NK KONDIGT EUROPESE “THE TRUTH ABOUT LOVE” TOUR AAN

VRIJDAG 19 APRIL ,ZIGGO DOME – AMSTERDAM

P!nk, Grammy Award-winnaar, singer-songwriter en popicoon, heeft voor het eerst sinds twee jaar een tournee aangekondigd. The Truth About Love Tour start op vrijdag 12 april in Dublin en strijkt een week later, op vrijdag 19 april, neer in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert van P!nk start vrijdag 28 september om 10 uur.

P!nk staat wereldwijd bekend als een van de meest betoverende live acts van haar generatie. Met haar Funhouse tournee in 2009 en Summer Carnival in 2010 speelde P!nk voor een publiek van 2,9 miljoen mensen tijdens 194 optredens. De wereldster heeft nu 26 optredens bevestigd in Europa, nadat ze vorige week al 25 concerten aankondigde in de VS en Canada. The Truth About Love Tour ondersteunt haar nieuwe album, The Truth About Love, dat al direct op nummer één binnenkwam bij iTunes, wereldwijd.

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!nk al zeven albums uitgebracht (Can’t Take Me Home, M!ssundaztood, Try This, I’m Not Dead, Funhouse, Greatest Hits So Far!!!, The Truth About Love), waarvan ze meer dan 40 miljoen exemplaren, 65 miljoen singles en meer dan een miljoen dvd’s verkocht, over de hele wereld. Bovendien kwamen er 15 van P!nk’s singles op nummer één positie in de hitparades van vele landen. Daarnaast ontving ze drie Grammy Awards, twee Billboard Music Awards, vijf MTV Video Music Awards, twee MTV Europe Awards, twee People’s Choice Awards en nog vele andere prijzen. Het laatste studioalbum van P!nk, Funhouse, kwam binnen op nummer één in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nederland, Nieuw-Zeeland en Zwitserland en bereikte de tweede plek in de Billboard Top 200. Haar album, Greatest Hits So Far… kwam binnen in de Top 10 in ruim 13 landen en bracht de volgende hit singles voort: “F**ckin Perfect” en “Raise Your Glass”.

P!nk bracht vorige week haar zesde studioalbum uit, The Truth About Love, dat internationaal al geweldige kritieken heeft ontvangen. Van de eerste single van deze plaat ‘Blow Me (One Last Kiss)’ zijn er in de eerste week van release al meer exemplaren verkocht dan van al haar vorige hits.

Voor het album heeft P!nk voor het eerst de krachten gebundeld met producer Greg Kurstin (van Lily Allen, Red Hot Chili Peppers, Foster The People & The Shins). Daarnaast werkte zij hierop samen met oa. Max Martin, Shellback, Billy Mann en Butch Walker. Ook werkte ze samen met songwriter/producer Dan Wilson (bekend van Adele’s “Someone Like You” en de Dixie Chicks). De plaat weerspiegelt P!nk’s unieke kijk op verschillende aspecten van de liefde – de donkere, de lichte, de blije en de droevige kant.

538 presenteert

P!NK – THE TRUTH ABOUT LOVE TOUR

Vrijdag 19 april 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 48,-/ €52,-/ €56,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 28 september om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/,http://www.ticketmaster.nl/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek