Concert van de Swedish House Mafia op 7 december in de Ziggo Dome te Amsterdam

Ticketmaster

Met trots presenteert SWEDISH HOUSE MAFIA de laatste etappe van hun wereldtournee. Na een weeklang stippen plakken over de hele wereldbol, met meer dan 20.000 gespotte vliegtuigen en projecties, en fans die er over de hele wereld mee bezig waren – zodat de aanstaande tournee tweemaal trending was op Twitter – zijn de data nu eindelijk bekend. One Last Tour, hun meest uitgebreide en extravagante show tot op heden, begint op 16 november in Dubai, waarna de Zweedse band vele continenten zal bezoeken en voor het eerst in India, Rusland en Zuid-Afrika gaat spelen.

Op 7 december treedt Swedish House Mafia op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vanaf februari 2013 zal de band Noord-Amerika bezoeken, waar de Zweedse band weer een optreden zal geven in de legendarisch Madison Square Garden, maar ook in het Barclay Center.

Kaarten voor de tournee gaan op vrijdag 28 september vanaf 12.00 uur in de verkoop. Tickets voor de show in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn verkrijgbaar via http://www.livenation.nl/.

Voor de band zal One Last Tour een emotionele lading hebben omdat ze afscheid nemen van al hun fans, over de hele wereld. Het zal een memorabele tournee worden, voor zowel de fans als de band; een speciaal en spectaculair einde voor al diegenen die Came, Raved and Loved!   

Tourdata:
16 november – World Trade Centre, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
17 november – Sun Arena Polo Ground, Mumbai, India ** Verkoop start 8 oktober
18 november – Unitech Golf Course, Delhi, India
22 november – Friends Arena, Stockholm, Zweden
23 november – Friends Arena, Stockholm, Zweden
24 november – Friends Arena, Stockholm, Zweden
26 november – Forum, Kopenhagen, Denemarken
29 november – O2 Arena, Praag, Tsjechië
30 november – WM Park Planai, Schladming, Oostenrijk
1 december – Sportpaleis, Antwerpen, België
6 december – Festhalle, Frankfurt, Duitsland
7 december – Ziggo Dome, Amsterdam, Nederland
8 december – Bercy, Parijs, Frankrijk
15 december – Stadium Live, Moskou, Rusland
18 december – Pavilhão Atlântico, Lissabon, Portugal
22 december – Telenor Arena, Oslo, Noorwegen
25 januari – Wild Waters, Johannesburg, Zuid-Afrika **Verkoop start 8 oktober
26 januari – Wild Waters, Johannesburg, Zuid-Afrika **Verkoop start 8 oktober
27 januari – Lourensford Wine Estate, Kaapstad, Zuid-Afrika ** Verkoop start 8 oktober
20 februari – United Centre, Chicago, VS
23 februari – Rogers Centre, Toronto, Canada
27 februari – Bell Centre, Montreal, Canada  
1 maart – Madison Square Garden, New York, VS
2 maart – Barclay Center, New York, VS
9 maart – Masquerade Motel @ Historic Park, Los Angeles, VS

Het tweede compilatiealbum van SWEDISH HOUSE MAFIA met de titel ‘UNTIL NOW’ is verkrijgbaar vanaf 19 oktober (voorinschrijving vanaf 25 september). Op het album staat de officiële soundtrack van One Last Tour (voor meer informatie, ga naar: http://www.onelasttour.com/). Het is de opvolger van het mixalbum ‘Until One’ dat dubbel goud. Op het album staat een unieke verzameling van originele tracks, remixes, exclusieve samenwerkingsverbanden, clubfavorieten en soloproducties van de mannen uit Zweden.

De hoogtepunten van ‘UNTIL NOW’ behoorte ook de jongste single, ‘DON’T YOU WORRY CHILD’ (feat. John Martin), van SWEDISH HOUSE MAFIA – die voor het eerst  te horen was tijdens de laatste show van de band in de Milton Keynes Bowl in Engeland, voor een publiek van 65.000 man. Ook op het album: het nummer ‘Every Teardrop Is A Waterfall’ van Coldplay vs. Swedish House Mafia, dat nog niet eerder is uitgebracht; de clubhits ‘Calling’ en ‘In My Mind’, de track ‘Lights’ van Steve Angello en Third Party, de remix van de Zweden van hun productie voor Ushers ‘Euphoria’, en meer tracks die nog niet eerder waren verschenen.

Nadat zij de clubs op stormachtige wijze veroverden in 2010, brachten de Zweden hun grote clubtrack ‘One’ uit met de platina single ‘Miami 2 Ibiza’ met Tinie Tempah. Beide tracks verschenen op het dubbel-gouden compilatiealbum ‘Until One’, die twee jaar nadat hij werd uitgebracht nog steeds in de album top-50 staat. Hierna kwamen de Zweden met de single ‘Save The World’ die afgelopen zomer in de top-tien in Groot-Britannië kwam en over de hele wereld een grote hit werd. Ze luidden het jaar 2011 uit met een show voor 20.000 mensen in de Madison Square Garden in New York, die in een luttele tien minuten was uitverkocht. Dit jaar brachten ze ‘Antidote’ uit, hun hoogste binnenkomer tot nu toe, een samenwerking met Pendulum’s Knife Party. Ook verscheen een tweede en betere Masquerade Motel in Miama en zag het aanstekelijke ‘Greyhound’ het licht, een Zweeds samenwerkingsverband met Absolut Vodka. Deze zomer nam SWEDISH HOUSE MAFIA knallend afscheid van het Verenigd Koninkrijk met hun grootste headline show in de Milton Keynes Bowl, tegen een spectaculair decor van vuur, lasers en vuurwerk.

http://www.onelasttour.com/

“Until Now” de soundtrack van de tour komt uit op 19 oktober

“Don’t You Worry Child” NU AL UIT
meer dan 5  miljoen keer bekeken op YouTube

Bekijk hier http://vevo.ly/OJMklQ de officiële videoclip van “Don’t You Worry Child”
http://www.swedishhousemafia.com/
http://www.facebook.com/swedishhousemafia
http://twitter.com/swedishousemfia

Radio 538 presents

Swedish House Mafia

vrijdag 7 december
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 55 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek