Concert van The Script op vrijdag 25 januari in de Heineken Music Hall te in Amsterdam

Ticketmaster

Op vrijdag 25 januari geeft The Script een concert in Amsterdam. Het nieuwe album #3 is net uit en het trio kondigt een show aan in de Heineken Music Hall.

De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

The Script, bestaand uit Mark Sheehan, Danny O’Donoghue en Glen Power, bracht in 2008 het titelloze debuutalbum uit. De single ‘The Man Who Can’t Be Moved’ scoort in heel Europa airplay en veroorzaakt de doorbraak. In 2010 komt het tweede album ‘Science & Faith’ uit en nu zorgt de eerste single ‘For The First Time’ voor het grote succes.

Begin september heeft The Script hun derde album uitgebracht onder de naam #3. De eerste single van het album heeft ‘Hall Of Fame’ en is momenteel uit. Dit nummer is een samenwerking met will.i.am die net als The Script-frontman Danny O’Donoghue jurylid was in The Voice UK.

THE SCRIPT
Vrijdag 25 januari 2013
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 35,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek