Concert Eros Ramazzotti op 20 april 2013 in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Vandaag heeft het wonderkind van de Italiaanse popmuziek zijn wereldtournee aangekondigd. Op zaterdag 20 april geeft Eros Ramazzotti een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 19 oktober om 10.00 uur.

Zanger, tekstschrijver, componist en muziekproducer Eros Ramazzotti brak in 1984 door in Italië met het nummer ‘Terra promessa’. Later werd hij internationaal bekend met hits als ‘Se Bastasse Una Canzone’‘Adesso Tu’,‘Musica è’ en ‘Cose Della Vita’. Wereldwijde faam vergaarde Ramazzotti niet alleen met zijn aansprekelijke Italiaanse nummers, maar ook door de duetten met internationale supersterren als Cher, Tina TurnerAnastaciaen Joe Cocker.

“NOI World Tour 2013” gaat op 9 maart van start in Turijn en brengt Eros niet alleen naar de  belangrijkste Europese steden maar ook naar Zuid-Amerika, Verenigde Staten, Canada, Australië en Zuid-Afrika. De tour is genoemd naar het nieuwe album, “NOI” dat 16 november uitkomt. Het is het twaalfde studio album van de Italiaanse singer songwriter die al meer dan 55 miljoen platen heeft verkocht in de afgelopen dertig jaar. Met NOI voegt Eros Ramazzotti een nieuw hoogtepunt toe aan zijn reeds indrukwekkende, muzikale oeuvre.

EROS RAMAZZOTTI – NOI WORLD TOUR 2013

Zaterdag 20 april 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 39,- € 46,- € 49,- € 52,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/http://www.ticketmaster.nl/en             0900 – 300 1250       (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek