Concert Mick Hucknall op 5 maart 2013 in de HMH, Amsterdam

Ticketmaster

Op dinsdag 5 maart geeft Mick Hucknall een concert in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Het concert maakt onderdeel uit van zijn eerste solotour ‘American Soul’. De kaartverkoop voor het concert van Mick Hucknall start aanstaande zaterdag om 10 uur.

Met ‘American Soul’ begint de Britse zanger en voormalig frontman van soulband Simply Red aan een nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende muziekcarrière. De tour staat volledig in het teken van zijn gelijknamige soloalbum dat op 26 oktober verschijnt. Mick’s solocarrière geeft hem nu alle vrijheid om op te nemen wat hij wil en hij koos daarbij voor de muziek die hem zijn hele leven lang al had geïnspireerd, Amerikaanse soul. ‘That’s How Strong My Love Is’, een prachtige cover van Otis Redding, is het eerste nummer van het album. Hucknall staat bekend om zijn interpretaties van andermans songs. Hij scoorde eerder al wereldhits met ‘If You Don´t Know Me By Now’, ‘Money´s Too Tight To Mention’ en ‘You Make Me Feel Brand New’.

Hucknall maakte in 2007 bekend dat Simply Red na hun tournee definitief zouden stoppen. Met Simply Red verkocht Hucknall in 25 jaar tijd meer dan 50 miljoen albums wereldwijd, won hij diverse prestigieuze prijzen en heeft hij door de jaren heen opgetreden voor meer dan tien miljoen mensen. In 2010 trad Simply Red voor het laatst op in Nederland, in het Gelredome te Arnhem als onderdeel van The Farewell Tour.

Mick Hucknall sings American Soul

& support act

Dinsdag 5 maart 2013
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: €48,-/€52,-/€56,-prijs (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Mick Hucknall start aanstaande zaterdag 27 oktober om 10.00 uur via:http://www.livenation.nl/http://www.ticketmaster.nl/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek