Concert van The Killers op 11 maart 2013 in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Op 11 maart volgend jaar geven The Killers een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande donderdag 1 november om 10.00 uur.

De eerste 10 jaar The Killers is een groot succesverhaal. In 10 jaar tijd groeiden ze van een band in de kleine bars in Las Vegas uit tot onder andere Glastonbury en Lowlands headliners, kregen ze de reputatie als een van ’s werelds beste live bands en verzamelden ze een flinke collectie aan Brit-, NME-, MTV- en ASCAP awards.

The Killers hebben meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht van debuut Hot Fuss (2003) en opvolgers Sam’s Town en Day & Age, zijn in iedere uithoek van de wereld geweest en werden een van ’s werelds grootste rock ’n roll bands. Iedereen kent de nummers ‘Somebody Told Me’ en ‘Mr. Brightside’.
Na een break van een paar jaar, waarin de bandleden zich korte tijd op individuele projecten hebben gericht, was het hun optreden op het Lollapalooza festival in Chili in april van dit jaar dat ze heeft overtuigd terug de studio in te gaan.

De focus ligt nu weer volledig op The Killers en het resultaat is het album Battle Born, waarvan eerste single ‘Runaways’ veelvuldig te horen is op 538 en 3FM.

The Killers is een band die ook met dit nieuwe album de eigen identiteit herkend, of zoals Brandon Flowers het zelf noemt: “Battle Born is The Killers ‘Doing what we do best’.” En: Battle Born is een album dat gemaakt is met concerten en de verwachtingen van de fans in het achterhoofd, aldus de band.

3FM presents

THE KILLERS

Maandag 11 maart 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 42, € 45 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande donderdag 1 november om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek