Concert Rod Steward op 12 juni in Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Op woensdag 12 juni komt Rod Stewart voor het eerst sinds vijf jaar naar Nederland voor een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor het concert van Rod Stewart begint aanstaande vrijdag 9 november om 10 uur.

In zijn vijf decennia omspannende carrière heeft Rod Stewart meer dan 150 miljoen albums verkocht, talloze hits gescoord en maar liefst 18 Grammy nominaties ontvangen waarvan hij er een won voor ‘Stardust – The Great American Songbook: Volume III’. De van oorsprong Britse zanger ontving in 2007 een koninklijke onderscheiding (CBE) uit handen van Koningin Elizabeth. Ook is hij opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame.

Rod Stewart begon in de jaren zestig in bands als Long John Baldry, Steampacket en Shotgun Express. Later ging hij een succesvolle samenwerking aan met Jeff Beck en the Faces. Zijn carrière komt pas echt van de grond met zijn derde soloalbum ‘Every Picture Tells A Story’ dat in 1971 op nummer 1 komt in zowel Amerika als Engeland. Ook doen opvolgende albums als ‘Never A Dull Moment’, ‘Atlantic Crossing’ en ‘Blondes Have More Fun’ het zeer goed. Met bekende hits als ‘Maggie May’, ‘Sailing’ en ‘Da Ya Think I’m Sexy?’ is zijn naam voorgoed in de muziekgeschiedenis verankerd.

Naast zijn autobiografie ‘Rod: The Autobiography’, dat onlangs is verschenen, brengt Stewart deze week zijn allereerste kerstplaat uit. ‘Merry Christmas, Baby’ ligt vanaf 9 november in de winkels.

ROD STEWART

Woensdag 12 juni 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: €49,-/ €55,-/ €59,-/ €65,-  (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Rod Stewart start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via:http://www.livenation.nl/http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek