Concert van Celtic Woman op woensdag 23 oktober 2013 in Carré te Amsterdam

Ticketmaster

Op woensdag 23 oktober 2013 geeft Celtic Woman een concert in Carré in Amsterdam.

De kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag 9 november om 10.00 uur.

Celtic Woman combineert de talenten van vier jonge Ierse zangeressen en een violiste en verkocht al eerder diverse zalen in Nederland uit.
Celtic Woman treedt op met een zeskoppige band en koor met wie ze samen bewerkte versies van traditionele Ierse nummers, tijdloze klassiekers en hedendaagse hits brengen zoals: Jimmy Webb’s ‘The Moon’s a Harsh Mistress’, Billy Joel’s ‘Goodnight My Angel’, ‘Pie Jesu’ van Andrew Lloyd Weber, ‘Amazing Grace’, het Ierse ‘My Lagan Love’ en ‘Níl Sé’n Lá’.

Celtic Woman wordt door critici beschreven als een ‘betoverende concertervaring’. De wereldwijde fanbase van de groep blijft dan ook groeien.

Home For Christmas is het nieuwste album van Celtic Woman. Alle kerst klassiekers, van ‘Silent Night’ tot  ‘Santa Claus Is Coming To Town’ zijn te horen op dit hartverwarmende album, gezongen door de hemelse stemmen van Celtic Woman.

Met miljoenen verkochte CD’s en DVD’s, diverse gouden en platinum albums, en meer dan 1,5 miljoen verkochte concertkaarten heeft dit unieke collectief in een aantal jaar de weg naar het succes gevonden.

CELTIC WOMAN

Woensdag 23 oktober 2013
Carré – Amsterdam
Entree: € 34, € 39, € 49 en € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 9 november om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek