Het FortaRock XL festival met o.a. Rammstein op zaterdag 1 juni in het Goffertpark te Nijmegen

Ticketmaster

In 2013 bestaat FortaRock vijf jaar, verhuist het festival naar het Nijmeegse Goffertpark en staat niemand minder dan Rammstein op de bühne.

Voldoende redenen om deze jubileumeditie van het festival eenmalig om te dopen tot FortaRock XL. FortaRock XL vindt plaats op zaterdag 1 juni 2013 en de kaartverkoop begint aanstaande vrijdag 9 november om 10.00 uur met de traditionele Early Bird.
Tijdens de Early Bird geldt een korting van € 7,50 op de reguliere ticketprijs. De Early Bird is voor iedereen toegankelijk, maar tegelijkertijd gelimiteerd en dus niet onbeperkt. Zodra de Early Bird uitverkocht is, begint de reguliere kaartverkoop. Kaarten voor FortaRock XL zijn te koop via
http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

“Wir halten das Tempo” zal ook in 2013 het motto zijn van de unieke Duitse metalmachine die Rammstein heet. De afgelopen twee jaar werden de verschillende optredens over de gehele wereld door maar liefst ruim 1,3 miljoen mensen bezocht. Ook volgend jaar dendert de Rammstein locomotief door en zal het op zaterdag 1 juni Nijmegen aandoen. Het belooft een hete en vlammende dag te worden in het Goffertpark. Een dag om niet te missen.

Voor meer informatie over FortaRock XL: http://www.fortarock.nl/.

FORTAROCK XL
Met o.a. Rammstein

Zaterdag 1 juni 2013
Goffertpark, Nijmegen
Entree: € 75,- (excl. servicekosten)
Entree Early Bird (max. 2 p.p.): € 67,50 (excl. servicekosten )
Aanvang FortaRock XL: 12.00 uur
Festivalpoorten open: 11.00 uur

De Early Bird van FortaRock XL start aanstaande vrijdag 9 november om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek