The Jacksons eerbetoon op 7 maart in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster
Iedereen kent The Jacksons! In de jaren zeventig en tachtig waren zij één van de meest toonbepalende muzikale acts ter wereld en nog altijd zijn hun tijdloze hits even aanstekelijk en iconisch. Na de bejubelde gastoptredens bij Night of the Proms komen de broers terug naar Nederland! In het kader van de Unity Tour 2013 staan The Jacksons op donderdag 7 maart 2013 live op het podium van de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start a.s. woensdag 28 november om 10.00 uur via Eventim#mce_temp_url#.
Eerbetoon
Dancefloor-killers als ‘ABC’, ‘Blame It On The Boogie’, ‘I Want You Back’ en ‘I’ll Be There’ staan nog steeds in het geheugen gegrift van de miljoenen Jackson-fans. Al vrij snel na het overlijden van Michael Jackson in 2009 vatten zijn broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito het plan om op tour te gaan, als eerbetoon aan hun broer. Het was wachten tot afgelopen zomer om de broers weer samen op het podium te zien, toen zij met The Jacksons Unity Tour Summer 2012 door Amerika en Canada een flink aantal concerten gaven.
Daverende apotheose
Het opnieuw live optreden smaakte naar meer bij de Jackson broers. Zo besloten ze in het najaar van 2012 op tour te gaan naar België, Nederland (beiden gastoptredens Night of the Proms), Abu Dhabi, Japan, Maleisië en Singapore. Het optreden van The Jacksons in België en Nederland kreeg lovende recensies als “The Jacksons knallen”, “Jacksons stelen de show”, “Ahoy barst uit haar voegen bij optreden van The Jacksons” en “The Jacksons zorgen voor daverende apotheose”. Logisch dat de verwachtingen voor hun concert op 7 maart in de Heineken Music Hall hoog gespannen zijn!

Iedereen kent The Jacksons! In de jaren zeventig en tachtig waren zij één van de meest toonbepalende muzikale acts ter wereld en nog altijd zijn hun tijdloze hits even aanstekelijk en iconisch. Na de bejubelde gastoptredens bij Night of the Proms komen de broers terug naar Nederland! In het kader van de Unity Tour 2013 staan The Jacksons op donderdag 7 maart 2013 live op het podium van de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start a.s. woensdag 28 november om 10.00 uur.
Eerbetoon Dancefloor-killers als ‘ABC’, ‘Blame It On The Boogie’, ‘I Want You Back’ en ‘I’ll Be There’ staan nog steeds in het geheugen gegrift van de miljoenen Jackson-fans. Al vrij snel na het overlijden van Michael Jackson in 2009 vatten zijn broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito het plan om op tour te gaan, als eerbetoon aan hun broer. Het was wachten tot afgelopen zomer om de broers weer samen op het podium te zien, toen zij met The Jacksons Unity Tour Summer 2012 door Amerika en Canada een flink aantal concerten gaven. Daverende apotheose. Het opnieuw live optreden smaakte naar meer bij de Jackson broers. Zo besloten ze in het najaar van 2012 op tour te gaan naar België, Nederland (beiden gastoptredens Night of the Proms), Abu Dhabi, Japan, Maleisië en Singapore. Het optreden van The Jacksons in België en Nederland kreeg lovende recensies als “The Jacksons knallen”, “Jacksons stelen de show”, “Ahoy barst uit haar voegen bij optreden van The Jacksons” en “The Jacksons zorgen voor daverende apotheose”. Logisch dat de verwachtingen voor hun concert op 7 maart in de Heineken Music Hall hoog gespannen zijn!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek