Beth Hart en Joe Bonamassa op 29 en 30 juni live in Carre, Amsterdam

Ticketmaster

Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2013 komen Beth Hart en Joe Bonamassa naar Amsterdam. Zij zullen een tweetal concerten geven in het Koninklijk Theater Carré. De voorverkoop voor deze concerten start aanstaande woensdag om 9.00 uur.

Beth Hart heeft successen gevierd met hoge noteringen in de hitlijsten maar ook de andere kant van het succes meegemaakt. Het zijn de hoge pieken en diepe dalen die Beth de meeste inspiratie geven voor haar muziek. Met invloeden uit de rock, blues en gospel weet ze telkens weer de meest persoonlijke nummers te schrijven en het publiek te grijpen. Dit helemaal tijdens haar live optredens, ze staat bekend om haar overweldigende en energieke shows.

Afgelopen oktober kwam haar nieuwste album uit ‘Bang Bang Boom Boom’, als vervolg op haar vorige album ‘Don’t Explain’ (2011) dat zij in samenwerking met Joe Bonamassa heeft geschreven. Deze samenwerking beviel zo goed dat zij in januari 2013 samen de studio ingaan voor een nieuw album. Dit album komt uit voor juni 2013.

Joe Bonamassa staat bekend als één van ’s werelds grootste gitaarhelden. Hij was pas vier jaar oud toen hij gefascineerd raakte door het gitaargeluid van Stevie Ray Vaughan, en op zijn twaalfde verzorgde hij al het voorprogramma van B.B.King. Vanaf dat moment heeft de energieke muzikant de schijnwerpers nooit verlaten.

De laatste jaren maakte Bonamassa onderdeel uit van de all star-rockband Black Country Communion, met onder meer Glenn Hughes. In mei van dit jaar verscheen Bonamassa’s dertiende studioalbum ‘Driving Towards The Daylight’.  Bonamassa weet hiermee de blues naar het grote publiek te brengen. Het album bereikt de Top 2 van de UK charts en doet het ook goed in de Nederlandse hitlijsten.

In het weekend van 29 en 30 juni 2013 staat Beth Hart samen met Joe Bonamassa in Carré voor een tweetal unieke concerten. Tijdens deze concerten worden er DVD opnames gemaakt.

BETH HART AND JOE BONAMASSA LIVE IN CONCERT

Zaterdag 29 juni 2013 & Zondag 30 juni 2013
Carré – Amsterdam
Entree: € 59, € 69, € 79, € 89 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start aanstaande woensdag om 9.00 uur via: http://www.livenation.nl/,http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm). Daarnaast verkrijgbaar middels www.carre.nl en 0900 – 25 25 255 (€1,30 p/g).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek