Bospop festival met oa Crosby, Stills & Nash op 13 en 14 juli in Weert

Ticketmaster

WEERT – Nadat eerder Roger Hodgson & Band, Rowwen Hèze, The Dutch Eagles, The Jacks, The Pink Floyd Sound en Dana Fuchs Band aangekondigd zijn voor de zaterdagprogrammering van Bospop 2013, kunnen we daar nu niemand minder dan de supergroep Crosby, Stills & Nash aan toevoegen. Ook JJ Grey & Mofro staat die dag op de bühne, terwijl op zondag 14 juli Tyler Bryant & The Shakedown de line-up uitbreid. Op diezelfde zondag staan ook ZZ Top, George Thorogood & The Destroyers, Golden Earring, Jason Ricci & New Blood op de planken van het festival.

Bospop 2013 vindt op zaterdag 13 en zondag 14 juli plaats in Sportpark Boshoven Weert en de kaartverkoop begint aanstaande zaterdag 19 januari om 10.00 uur viahttp://www.bospop.nl.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek