Top Gear live op 27 april in de Ziggo Dome, Amsterdam

Ticketmaster

Op zaterdag 27 april komt Top Gear Live voor twee shows naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Het autospektakel boekte in 2010 al een enorm succes met 45.000 bezoekers in Amsterdam, maar dit voorjaar zullen de drie presentatoren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond en natuurlijk The Stig alles overtreffen in een gloednieuwe show!
Kaarten voor Top Gear Live zijn te koop via   www.topgearlive.nl en www.seetickets.nl

Het komt zelden voor dat het complete Top Gear presentatieteam (Clarkson, May en Hammond) aanwezig is tijdens de live shows. Liefhebbers van het beroemdste autoprogramma ter wereld zullen vermaakt worden door de drie presentatoren die met hun eigen, kenmerkende stijl het publiek entertainen in een geheel vernieuwde all-action show waarin het populaire TV programma tot leven komt.
Verbluffende stunts, een parade van super cars, de absurde ‘modified’ cars en niet te vergeten de beroemde autocoureur The Stig, alles komt aan bod in de Ziggo Dome.

Sinds het begin van Top Gear Live in 2010 hebben wereldwijd circa 2,2 miljoen mensen in 19 verschillende steden genoten van de show.

Top Gear Live staat bekend om de combinatie van hilarische acts en spectaculaire stunts. Sinds het laatste bezoek aan Nederland begin 2010, zijn er talloze auto’s gesneuveld, is er zelfs een bungee jump gedaan met een autobungee op het Rode Plein in Moskou en zijn er twee wereldrecords verbroken met ‘The Deadly 720’.

Over Top Gear Live
Top Gear Live is een samenwerking tussen BBC Worldwide en Brand Events UK. ’s Werelds grootste automotive theatershow combineert het drama van film en theater met de spanning en sensatie van stunts en special effects. Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond presenteren de show in Amsterdam. De show is Engels gesproken.
Ga voor meer informatie over andere shows van Top Gear Live naar www.topgearlive.com.

Over BBC Worldwide
BBC Worldwide Limited is onderdeel van de British Broadcasting Corporation (BBC). BBC Worldwide is licentiehouder van de BBC. Het bedrijf bestaat hoofdzakelijk uit de volgende 5 onderdelen: Channels, Content & Production, Sales & Distribution, Consumer Products en Global Brands. In 2011/2012, heeft BBC Worldwide een winst gegenereerd van £155 miljoen Pond op een omzet van £1085 miljoen Pond en £216 miljoen Pond afgedragen aan de BBC.

TOP GEAR LIVE

Zaterdag 27 april 2013
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 45, € 55, € 65, € 90, € 99 (excl. servicekosten)
Aanvang: 16.30 & 20.30 uur

Kaartverkoop voor Top Gear Live via   www.topgearlive.nl en www.seetickets.nl.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek