2 extra concerten van De Vrienden van Amstel Live in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

De Vrienden van Amstel LIVE! heeft in de afgelopen 3 weken na het evenement al meer dan 60.000 kaarten verkocht voor de editie van 2014. Vanwege de enorme vraag naar kaarten heeft Amstel sneller dan verwacht besloten om twee extra avonden in de verkoop te doen, namelijk op donderdag 16 en vrijdag 17 januari 2014. Daarmee komt het totaal aantal shows nu al op 8, waar vorig jaar omstreeks deze tijd nog 6 shows in de verkoop waren. Bezoekers kunnen nu op 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24 en 25 januari 2014 genieten van het muziekspektakel in Ahoy. De kaartverkoop voor de extra avonden start donderdagochtend 21 februari om 10:00 uur via www.vriendenvanamstel.nl.

Het aantal avonden betekent een evenaring van het bezoekersrecord van de afgelopen editie. Naar verwachting zullen meer dan 100.000 mensen de grootste Amstelkroeg van Nederland bezoeken. In het voorjaar  wordt tijdens het jaarlijkse media café in de Heeren van Aemstel in Amsterdam bekend gemaakt welke artiesten er in 2014 optreden.

Maud Meijboom, marketing manager bij Amstel: “Dat we daags na het evenement al zoveel kaarten hebben verkocht voelt als een groot compliment van onze bezoekers. Het is natuurlijk heel bijzonder dat we meer dan 60.000 kaarten hebben verkocht zonder één artiest bekend te hebben gemaakt. Bezoekers hoeven zich echter geen zorgen te maken, ook in 2014 zullen we weer een fantastisch programma presenteren.

De Helden van Amstel LIVE!
Ook het door Nederland reizende evenement ‘De Helden van Amstel LIVE’ blijkt weer erg in trek. Voor de edities in Alkmaar (6 april) en Groningen (7 september) en Utrecht (19 oktober) werden binnen drie weken meer dan 7.500 kaarten verkocht. VanVelzen, Barry Hay, Trijntje Oosterhuis, Waylon, DI-RECT en Xander de Buisonjé brengen tijdens het evenement hits ten gehore van hun grote muzikale voorbeelden. Het 3 uur durende muziekspektakel keert jaarlijks terug als vast onderdeel bij De Vrienden van Amstel LIVE!

Op de website www.vriendenvanamstel.nl is meer informatie te vinden over De Vrienden van Amstel LIVE! Daar zijn ook kaarten en bedrijfsarrangementen verkrijgbaar voor de concerten op 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24 en 25 januari 2014. Op www.heldenvanamstel.nl  worden officiële kaarten verkocht voor De Helden van Amstel LIVE! edities in Alkmaar, Groningen en Utrecht.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek