PITCH festival op 5 en 6 juli in Westergasfabriek, Amsterdam

Ticketmaster

De eerste namen voor de derde editie van PITCH zijn bekend: o.a. James Blake (live), Disclosure (live), Jamie Lidell, Bonobo en Django Django komen op 5 en 6 juli naar het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. De kaartverkoop start woensdag 27 februari om 11:00u via ticketmaster.nl

Op 5 en 6 juli 2013 vindt de derde editie van PITCH plaats op de meest stadse festivallocatie van Amsterdam: Cultuurpark Westergasfabriek. De Gashouder, de Westerunie, het Transformatorhuis en het Westergasterras met het bijbehorende plein horen al vanaf de eerste editie bij PITCH. Vorig jaar werd ook het naastliggende grasveld bij het festivalterrein betrokken en dit jaar wordt hier een nieuwe, grote tent geplaatst: het gloednieuwe hoofdpodium van PITCH.

Het programma van PITCH bestaat uit de beste en nieuwste cross-over acts en vandaag worden de eerste 15 bevestigingen bekendgemaakt:

James Blake (live)
Disclosure (live)
Jamie Lidell
Bonobo
Django Django
Trentemøller (live)
Azealia Banks
AlunaGeorge
Baauer
JETS
Mykki Blanco
Bicep
Jon Hopkins
Cashmere Cat

Django Django, Azealia Banks, JETS en Jon Hopkins spelen dit jaar in Nederland exclusief op PITCH. Ophttp://www.pitchfestival.nl/ staat een uitgebreide omschrijving van de aangekondigde namen en binnenkort worden meer act bekendgemaakt.

Kijk voor meer informatie op de festivalsite: http://www.pitchfestival.nl/
PITCH op Twitter: @pitch_fest
PITCH op Facebook: Pitch Festival

PITCH
Cultuurpark Westergasfabriek – Amsterdam
Dagkaart vrijdag 5 juli: €45,- (excl. servicekosten)
Dagkaart zaterdag 6 juli: €45,- (excl. servicekosten)
Passepartout: €80,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start woensdag 27 februari om 11.00 uur via: http://www.ticketmaster.nl/http://www.livenation.nl/ en 0900 – 300 12 50 (45 cpm).

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek